PERS - System Informacji o Pracownikach

SKEP - Wyniki wyszukiwania wśród publikacji


Szukanie:
w opisie bibliograficznym
Wprowadzona fraza:
{Acta Scientiarum Polonorum Biotechnologia}
Opublikowano w latach:
1960 - 2022
Znaleziono:
1 (spośród około 72797)
Z frazy usunięto:
.

1.
Proces dojrzewania i jego wpływ na jakość miodów pitnych, 2016, Sławomir Czabaj , Joanna Kawa-Rygielska , Ewelina Dziuba , Barbara Foszczyńska , Jarosław Kliks(*) , Acta Scientiarum Polonorum - Biotechnologia, vol. 15, nr 1, 5--14, ISSN: 1644-065X, eISSN: 2083-8654, bibliogr. summ.
Słowa kluczowe: 5-hydroksymetylofurfural, chmielenie, drożdże, fermentacja, miody pitne, miód
Kod: CZR-WYKAZ BibTeX (pkt. 6)
[AWCZ-22999] [data modyf. 07-04-2021 09:26]