PERS - System Informacji o Pracownikach

SKEP - Wyniki wyszukiwania wśród publikacji


Szukanie:
w opisie bibliograficznym
Wprowadzona fraza:
{Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria}
Opublikowano w latach:
1960 - 2023
Znaleziono:
1 (spośród około 72843)
Z frazy usunięto:
.

1.
Porównanie właściwości hydrolitycznych dwóch termostabilnych preparatów enzymatycznych, 2002, Lucyna Słomińska , Magdalena Garbacik , Acta Scientiarum Polonorum, Technologia Alimentaria(Seria: Technologia Alimentaria), nr 1 (2), 21--30, ISSN: 1644-0730, eISSN: 1898-9594, bibliogr. tab. wykr. summ.
Słowa kluczowe: alfa-amylaza, hydroliza, skrobia, upłynnianie
Kod: CZR-INNE BibTeX (pkt. 0)
[AWCZ-8826] [data modyf. 06-04-2021 13:58]