PERS - System Informacji o Pracownikach

SKEP - Wyniki wyszukiwania wśród publikacji


Szukanie:
w opisie bibliograficznym
Wprowadzona fraza:
{European Food Research and Technology}
Opublikowano w latach:
1960 - 2022
Znaleziono:
1 (spośród około 72844)

1.
Innovations in the food packaging market: active packaging, 2017, Joanna Wyrwa , Anetta Barska , European Food Research and Technology, Vol. 243, iss. 10, 1681--1692, ISSN: 1438-2377, eISSN: 1438-2385, bibliogr. tab. summ.
Słowa kluczowe: Active packaging, Food packaging market, Innovations
Kod: CZR-JCR BibTeX (pkt. 30) DOI: 10.1007/s00217-017-2878-2
Cytowania wg WOS: 141 [01-01-2024], JIF: 1.919
[AWCZ-21686] [data modyf. 29-06-2022 10:09]